NL / E
DE OMGEVING MOOIER MAKEN

Een huis dat u naadloos past. Dat alle unieke eigenschappen van de omgeving benut en de omgeving mooier maakt. Het is deze combinatie die onze ontwerpen uniek maakt.

Dit krijgen we voor elkaar door onze bijzondere manier van werken. Het ontwerp ontstaat tijdens een proces van constant proeven en mengen van ingrediënten totdat het gewenste resultaat is bereikt. Dit ‘proeven en mengen’ doen wij samen met u. Door middel van schetsen, computerbeelden en maquettes laten we steeds zien wat de keuzes zijn en de consequenties hiervan.

 

En wat zijn dan die ingrediënten waarmee we ontwerpen?

Allereerst zijn dat uw persoonlijke wensen. Maar daarnaast zijn het: uitzicht, zonlicht, geschiedenis, landschap, tuin, budget, stedenbouw, duurzaamheid, regelgeving, normen enzovoorts. Wij zien deze elementen niet als belemmering. Wij gebruiken ze juist als ingrediënten die het uiteindelijke ontwerp ‘smaak’ geven.

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvend gesprek over uw plannen. We denken graag met u mee.

HET TEAM

Ons bureau bestaat uit twee project-architecten: Ruud Visser en Fumi Hoshino. Samen proberen we altijd tot een optimaal resultaat te komen. Hoe klein het project ook is.

Maar daarnaast speelt u als opdrachtgever een belangrijke rol in de uitkomst en het uiteindelijke resultaat van een opdracht. Het zijn immers uw wensen en eisen die we een vorm geven.

Ook de bouwfysicus, de constructeur, de gemeente, monumentencommissie en welstand zien we als mede-spelers van ons team. En in de uitvoeringsfase de aannemer en uitvoerders op de bouwplaats.

Allen zijn onderdeel van het team dat moet leiden tot een optimaal gebouw. Want architectuur is niet iets wat je alleen bedenkt, het is een teamsport.

CV

geb. 05.02.1966

1990 HTS Bouwkunde Den Haag

1998 Academie van Bouwkunst Rotterdam (cum laude)

1999 nominatie Archiprix

1990-2006 werkzaam bij (voor) verschillende architectenbureau's: VVKH, DOK, KZG, NLArchitects, FACT, DAT

2000-2003 gastdocent TU Delft, herbestemming

2006-2013 lid Monumentencommissie Zederik

2006-heden: Eigenaar Ruud Visser Architecten

2010 nominatie Rotterdam Architectuurprijs